2011. április 3., vasárnap

Fehércsokis-kókuszos keksz

Hozzávalók:
  • 1 tojás
  • 10 ek cukor
  • 10 dkg puha vaj
  • 1 cs vaníliás cukor
  • 1 bögre liszt
  • 1 kk sütőpor
  • fél bögre kókuszreszelék
  • 1 tábla fehércsoki

Elkészítés:

Minden hozzávalót a csoki kivételével egy nagy tálba öntök, addig gyúrom, míg homogén tésztát kapok, majd a feldarabolt csokit is belekeverem és félórára hűtőbe teszem. A pihentetés után diónyi golyókat gyúrok a tésztából, sütőpapírral bélelt tepsire teszem őket, olyan távolságra egymástól, hogy legyen helyük kissé szétterülni. 175 fokos sütőben adagonként 15 perc alatt megsütöm. Rácsra téve hagyom kihülni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése